Donationer 2018

Den 9. januar 2019 overdrog vores klub en check på Kr. 55.000,- til Gentoftes Borgmester, Hans Toft, i forbindelse med Unicef By 2018.

Donationer 2017

   

Krisecentret i Hellerup 14.000 kr.

Med stor hjælp fra Rollespillerne på Frederiksberg lykedes det ved Halloween arrangementet i 2017 at indsamle penge til Krisecenteret i Hellerup og til FN's fødevareprogram.
Krisecenterets leder, Annette Pollas, modtog klubbens check. Ved overdragelsen deltog klubpræsident Maria Luz, KPDér  Inger-Lise Povlsen samt to repræsentanter fra Rollespillerne på Frederiksberg.

     
 

 

         

 

Move the World to end hunger 7.000 kr.

Anne Poulsen, direktør for FNs fødevareprograms Nordiske kontor fortæller, at 795 millioner mennesker går sultne i seng hver dag og at 45% af alle dødsfald blandt børn – 3,1 millioner - sker på grund af underernæring.

 

Eks. I Burkina Faso kommer mange børn ikke i skole og i det fattige Sahelområde går kun 44 % af børnene i skole. Skolemaden lokker børn i skole og medfører, at børnene bedre kan koncentrere sig samtidig med, at der bliver mere mad til de andre børn i familien. Når 10 % flere piger går i skole stiger BNP med 3 %.